donderdag 27 november 2014

Lekker bezig

Zo ik ben uitgenodigd om een visum aan te vragen, heb nu 4 maanden de tijd om alle documenten bij elkaar te schrapen. Politie checks voor Nederland, Duitsland en Australiƫ (want wie weet wat ik daar allemaal heb uitgespookt de afgelopen 10 jaar!), mijn geboorteakte, het baanaanbod van Ooooby, een medische controle met x-ray, al mijn diploma's etc. etc. Ik moet mijn hele bestaan bewijzen, en aantonen dat ik een goede contributie tot Nieuw Zeeland zal zijn.

Ooooby dozen inpakken!
Dan was ik de afgelopen twee weken in Auckland om de rol van supply coordinator te leren, degene die de boxen plant en alle producten besteld van de suppliers, de orders invoert en vervolgens het inpakken overziet. Het was een grote logistieke puzzel, maar is helemaal goed gegaan. Gaf wel een kick om voor bijna 400 mensen in Auckland en Waikato te beslissen wat zij de komende week gaan eten :-)

In een lava grot
Heb in Auckland ook Rangitoto, een grote (slapende) vulkaan beklommen, met lava grotten en een fantastisch uitzicht aan de top, en weer een tijdje op het dromerige Waiheke Island doorgebracht, in het eco-village waar de oprichter van Ooooby en zijn lieftallige gezin woont. Ben nu weer terug op de boerderij van mijn oom in de Waikato, en heb nog een paar weken om de start van de onafhankelijke Ooooby hub hier voor te bereiden, eind januari gaat het live.

Maar eerst... kom ik toch nog even naar Nederland! Het is nu anderhalf jaar geleden dat ik richting Australiƫ vertrokken ben, en alweer bijna 5 maanden sinds ik Sebas heb gezien... Heb zin in een koude kerst, en om iedereen weer te zien!! Ik vlieg op 16 december en kom 31 uur later op 17 december om 5:55u op Schiphol aan. Terug ga ik weer op 9 januari, en kom dan serieus pas op 11 januari weer in Auckland aan.... het is niet om de hoek zeg!

Ik zie jullie allemaal snel weer, houdt een plekje in de agenda vrij voor me :-D

Uitzicht vanaf Rangitoto

Beth en ik :-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten